TriviumLindenhof-Festivals-logoTriviumLindenhof Festivals is de verbinding tussen kinderen binnen de (jeugd)hulp en kinderen buiten de (jeugd)hulp. Door het organiseren van activiteiten en workshops voor deze groepen kinderen, ontstaat er een samensmelting tussen de groepen kinderen en de mogelijkheid voor wederzijdse erkenning. Om TriviumLindenhof Festivals tot een nog groter succes te maken kunnen we uw hulp goed gebruiken!

 Direct steunen

 

Project 2 - Santiago-foto1Honderd kilometer lopen van Sarria naar Santiago de Compostela. In het najaar van 2016 willen acht jongeren deze bijzondere voettocht maken. Een eeuwenoude pelgrimstocht wordt daarmee ingezet als persoonlijke groeimethode.

Direct steunen

 

Project 1 - Nepal - foto1Een vijfdaagse bergtocht in Nepal, meehelpen in een weeshuis, meedoen aan een landbouwproject: voor acht jongeren die niet meer thuis kunnen wonen, kan het de reis van hun leven worden. Maar voordat de reis in februari 2017 kan beginnen, moet er nog het nodige gebeuren. Helpt u mee de jongeren deze kans te geven?

Direct steunen